Logotipo GOZOA

Mila esker gure babesle eta laguntzaileei!

Gracias, eskerrik asko!

Txalupak flotatu egin zuen eta orain beste portu batzuetara nabigatzen hasteko unea iritsi da, baina ez hitzez hitz, hurrengo helmugarako lekualdaketa errepidez egingo baita, Oñatira.

Etapa bat itxi dugu eta esker oneko hitzak besterik ez ditugu erronka honetan sinetsi dutenentzat, erakunde publikoentzat, babesleentzat eta laguntzaileentzat.

Equipo de Albaola

EskerrakAlbaola Itsas Kultur Faktoriari, beraien etxeko ateak irekitzeagatik eta proiektu osoan bidelagun izateagatik. Talde honek hasieratik lagundu zigun moldea prestatzetik, txaluparen biraketa eta desmoldatze une kritikoan, eta, nola ez, uretaratzean. Arrakasta Albaolako kide guztiekin partekatu genuen eta oso eskertuta gaude.

Eskerrak eman nahi dizkiegu Eusko Jaurlaritzari, Gipuzkoako Foru Aldundiari eta Haziri, ekimenean eta gastronomia gozoaren sektorea ikusarazteko etengabe eskaintzen diguten babes eta laguntzagatik. Izugarri baloratzen ditugu beraien babes instituzionala, sektorearekin partekatutako konpromisoa, eta nola ez, gurekin lan egiteko prestasuna; aholkularitza, lankidetza eta sektorearen beharrak ulertzen lagunduko digun ikuspegi estrategikoa ezartzeko behar diren sinergiak erraztuz.

Mila esker, letra larriz, Salva Industrial-en labeei ere, eta edozein gaitan laguntzeko etengabeko prestutasun horri. Eskerrik asko Almacenes Usabiaga eta Chocolates Irca-ri, lehengaien faltarik ez izatea lortu dutelako. Zuen babesa proiektua errealitate bihurtzera bultzatu duen oparia izan da.

Gozoaren eta Euskadiko 5 probintzietako gastronomia gozoaren sektorea osatzen duten pertsonen izenean, halaber, eskerrak eman nahi dizkiegu laguntzaile guztiei. Zuen esperientzia eta baliabideak oso lagungarriak izan dira guretzat eta, horri esker, eraginkorragoak izan gara eta egindako lana ikusarazi ahal izan dugu.

Eraikuntzari buruzko gure balorazioa arrakastatsua da, eta ezin izango genuke lortu parte-hartzaile guztien laguntzarik gabe. Etengabe aipatu dugu egunez egun eraikuntzan lanean izan diren parte-hartzaileak 5 euskal probintziatakoak direla: Gipuzkoa, Araba, Bizkaia, Nafarroa eta Iparraldea. Frogatuta dago, batasunarekin, euskal gastronomia gozoaren sektoreak etorkizun oparoa duela.

Logos gremios

Orain txalupa Oñatira doa, Euskal Herriko ontzigintzaren historiaren eta kakaoaren arteko lotura erakusten jarraitzeko. Eta zein kokapen hobea, jainkoen samurtasunari estuki lotutako udalerri bat baino? Txokolatearekiko tradizio luzea du eta maitasun hori egiaztatzen duten dokumentazio, film, liburu eta errezeta ugari ditu.

Eskerrik asko berriro guztioi bidaia sinestezin honetan parte hartzeagatik!

Arrakasta

Partekatu sarrera hau